R&C Academia obilježio Svjetski dan pizze uz proslavljenog talijanskog pizza majstora
Autor: Libero Portal
Foto: PR
podijeli:
Restaurant&catering Academia obilježio je Svjetski dan pizze u stilu, ugostivši istaknutog talijanskog pizza majstora, maestra Antonina Esposita
Fotogalerija
Ovaj poseban događaj privukao je brojne zainteresirane i ljubitelje pizze koji su se okupili u Restaurant&cateringu Academia kako bi pružili svom nepcu priliku za putovanje kroz autentične talijanske okuse.
Antonino Esposito, poznat po svojem umijeću u pripremi autentične napuljske pizze, oduševio je posjetitelje svojim majstorskim vještinama i strašću prema ovom kulinarskom remek-djelu. Kroz "Pizza masterclass" koji se održao dan ranije, Esposito je podijelio svoje bogato znanje o povijesti, tradiciji i tehnici pripreme napuljske pizze s entuzijastičnim sudionicima.
Projekt je ovo Studentskog centra Dubrovnik i Sveučilišta u Dubrovniku - studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija, koji je osmišljen i realiziran u suradnji s Gradom Sorrentom, Gradom Dubrovnikom i počasnim Konzulom Republike Italije u Dubrovniku, Franom Bongijem.