TATA JE TATA Udruga organizira humanitarnu aukciju slika za stipendiranje učenika i studenata (FOTO)
slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
18.4°C
Vrijeme za 25.03.2023.
25.03.2023. Danas
Max. 17°C Min. 12°C
Vrijeme za 26.03.2023.
26.03.2023. Ned
Max. 17°C Min. 11°C
Vrijeme za 27.03.2023.
27.03.2023. Pon
Max. 14°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,9874
GBP
GBP
0,87940
USD
USD
1,0745
TATA JE TATA Udruga organizira humanitarnu aukciju slika za stipendiranje učenika i studenata (FOTO)
08.02.2023 | Vijesti
OVU SUBOTU

TATA JE TATA Udruga organizira humanitarnu aukciju slika za stipendiranje učenika i studenata (FOTO)

Autor: Libero Portal
Foto:
Aukcija se organizira u suradnji s dvanaest dubrovačkih umjetnika, odnosno umjetnika koji su obilježili dubrovačko podneblje

Udruga Tata je tata organizira prvu humanitarnu a(u)kciju za stipendiranje učenika i studenata u teškom socioekonomskom statusu ovu subotu 11. veljače 2023. od 18 sati, u studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2B), u suradnji sa dvanaest dubrovačkih umjetnika, odnosno umjetnika koji su obilježili dubrovačko podneblje.  

 

"Iskreno se zahvaljujemo velikim umjetnicima i plemenitim ljudima prije svega; Josipu Trostmannu, Tonku Smokvini, Lukši Peku, Ivu Dimniću, Petru Doliću, Viktoru Šerbuu, Josipu Ivanoviću, Mišu Baričeviću, Josipu Škerlju, Maru Kristi, Ivanu Peraku i Robertu Kralju koji su nam donirali  svoje radove s motivima Grada i sv. Vlaha, za koje će se licitirati. Plan i ideja je da aukcija postane tradicionalna, dogodine nakon poznatih dubrovačkih umjetnika želimo uključiti poznate dubrovačke umjetnice.

 

Naime, osnivanjem udruge “Tata je Tata” kao jedan od naših prioritetnih ciljeva koje smo postavili je stvaranje fonda za stipendiranje desetero  djece koji su ostali bez roditelja, ili su se našli u teškoj životnoj situaciji. 

 

Upravo za ovaj fond, ovu subotu, na inicijativu člana naše udruge, dubrovačkog umjetnika Tonka Smokvine, organiziramo humanitarnu aukciju slika na koju ste svi dobrodošli, a koju će voditi svima nam poznata i draga voditeljica, Kate Lujo.

 

Svatko tko želi biti dijelom ove priče svoju donaciju moći će uplatiti na račun posebno otvoren za fond za stipendije.

 

Ostvarimo snove onima koji nas trebaju zajedno. Pomognimo djeci i vodimo ih rukom dobrote i ljubavi kroz život. Hvala vam dobri ljudi, hvala za plemenitost - poručuju iz Humanitarne udruge Tata je Tata Dubrovnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji