Raspušten dubrovački MOST, Maro Kristić postaje nezavisni vijećnik
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
18.2°C
Vrijeme za 25.03.2023.
25.03.2023. Danas
Max. 17°C Min. 12°C
Vrijeme za 26.03.2023.
26.03.2023. Ned
Max. 17°C Min. 11°C
Vrijeme za 27.03.2023.
27.03.2023. Pon
Max. 14°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,9874
GBP
GBP
0,87940
USD
USD
1,0745
Raspušten dubrovački MOST, Maro Kristić postaje nezavisni vijećnik
24.01.2023 | Politika
NAKON PISANOG ZAHTJEVA ČLANOVA

Raspušten dubrovački MOST, Maro Kristić postaje nezavisni vijećnik

Autor: Libero Portal
Foto: Željko Tutnjević/Libero portal
Predsjedništvo Mosta ovu je odluku donijelo jer su ujedno zaprimili i pisani zahtjev s više od 1/3 potpisa članova s područja Dubrovnika za izvanrednom izbornom skupštinom

Predsjedništvo Mosta je 19. siječnja 2023. donijelo Odluku o raspuštanju gradske koordinacije grada Dubrovnika, izvjestili su danas u priopćenju za medije u kojem također navode kako su ovu odluku donijeli jer su ujedno zaprimili i pisani zahtjev s više od 1/3 potpisa članova s područja Dubrovnika za izvanrednom izbornom skupštinom.

 

Predsjedništvo poštuje navedeni zahtjev članova kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju, stoji u priopćenju iz MOST-a.

 

Predsjednik dubrovačkog Mosta Maro Kristić na svom je Facebook profilu profilu povodom te odluke napisao:

 

-Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi prijatelji,

 

nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika i skupštini Dubrovačko-neretvanske županije s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta.

 

I dalje ću kao nezavisni vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja. Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa, napisao je Maro Kristić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji