Objavljen poziv za iskazivanje interesa za zakup i najam prostora
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
21.7°C
Vrijeme za 24.09.2023.
24.09.2023. Danas
Max. 23°C Min. 19°C
Vrijeme za 25.09.2023.
25.09.2023. Pon
Max. 24°C Min. 19°C
Vrijeme za 26.09.2023.
26.09.2023. Uto
Max. 28°C Min. 23°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,9650
GBP
GBP
0,86795
USD
USD
1,0647
Objavljen poziv za iskazivanje interesa za zakup i najam prostora
03.12.2022 | Obavijesti
DUBROVAČKA BISKUPIJA

Objavljen poziv za iskazivanje interesa za zakup i najam prostora

Autor: Libero Portal
Foto:
Dubrovačka biskupija s povezanim pravnim osobama, davanjem u zakup poslovnih prostora pokriva značajan dio troškova svoga poslanja i pastoralnog djelovanja

Trenutno su slobodna tri poslovna i jedan vanjski prostor, za čiji zakup možete iskazati interes putem obrasca. Time, kao i proteklih godina, želimo dobiti što jasniji i transparentniji uvid u stanje i poslovne mogućnosti potencijalnih zakupnika kao i namjeravanih djelatnosti. Također su slobodna i dva stambena prostora koji su oglašeni za najam, a od prikupljenih najamnina vodimo fond kojim pomažemo sufinancirati potrebite preko Caritasa Dubrovačke biskupije.

 

Temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo Dubrovačke biskupije donijeti će odluku o potencijalnim zakupoprimcima i najmoprimcima za sljedeće razdoblje. Iako je visina zakupa ili najma bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato vas molimo da što preciznije ispunite dolje priloženi obrazac. Dubrovačka biskupija štitit će privatnost vaših odgovora, a vi svojom prijavom jamčite istinitost podataka. Ako se naknadno pokaže da u ispunjavanju ovog obrasca niste naveli istinite podatke, vaša prijava bit će poništena, odnosno to će predstavljati razlog za raskid Ugovora.

 

Svi ponuditelji bit će obaviješteni elektroničkim putem o donesenoj odluci Povjerenstva Dubrovačke biskupije. Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima isključivo pravo donijeti odluku o ponuditelju kojeg smatra najpovoljnijim, odnosno ne prihvatiti niti jednu od zaprimljenih ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba.

 

Poslovni prostori daju se u zakup u zatečenom stanju. Korisnik je dužan po raskidu ili završetku ugovora vratiti predmetni prostor u stanje predaje na korištenje. Dogovorene stavke u Ugovoru i Biskupija i Zakupoprimac obvezuju se strogo poštivati tijekom cijelog trajanja Ugovora. Prve godine zakup se plaća za cijelu godinu unaprijed, a ostale četiri godine zakup se plaća mjesečno za tekući mjesec. Ugovor se sklapa na pet godina bez mogućnosti produljenja. Ako imate potrebu za drugačijom praksom i drugačije prijedloge molimo Vas da to već sada navedete i obrazložite u ovom obrascu.

 

Stambeni prostori se daju u najam, a godišnje ili mjesečno plaćanje najamnine će se dogovoriti prema ponudi i Ugovoru.

 

Četiri su lokacije poslovnih prostora i jedna stambena lokacija s dva stana, za koje možete iskazati interes putem ovog oglasa.

 

Detalje oglasa pročitajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji