Terapeutkinja upozorava na pet stvari koje nikad ne radi sa svojom djecom
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
7.0°C
Vrijeme za 08.02.2023.
08.02.2023. Danas
Max. 6°C Min. -1°C
Vrijeme za 09.02.2023.
09.02.2023. Cet
Max. 7°C Min. -2°C
Vrijeme za 10.02.2023.
10.02.2023. Pet
Max. 10°C Min. -1°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,9906
GBP
GBP
0,89338
USD
USD
1,0700
Terapeutkinja upozorava na pet stvari koje nikad ne radi sa svojom djecom
02.12.2022 | Lifestyle
RODITELJSTVO

Terapeutkinja upozorava na pet stvari koje nikad ne radi sa svojom djecom

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Postoji pet stvari koje nikad ne radim sa svojom djecom...

Dječja terapeutkinja Jessica MacNair na TikToku pod imenom @strongtherapy često objavljuje savjete vezane uz roditeljstvo, a u jednom od njih odlučila je otkriti stvari koje nikad ne radi kad su u pitanju njezina djeca, što preporučuje i ostalim roditeljima.

 

''Postoji pet stvari koje nikad ne radim sa svojom djecom. Prva od njih je to što ih nikad ni na što ne prisiljavam, pa čak ni na zagrljaj. Ako ih poželim zagrliti, uvijek ih pitam za pristanak. Tako ih učim važnosti tjelesne autonomije i zalaganja za sebe, a usput ih i učim da smiju reći ne kad im je neugodno. Drugo, nikad ne komentiram njihova tijela. Raspravljam o važnosti tjelesnog vježbanja i prehrane, ali jednostavno ne razgovaramo o tijelima, a ja također ne pričam o vlastitom tijelu pred njima'', rekla je.

 

"Isto tako, nikad ne pričam o našim financijama pred djecom. Ne govorim o tome koliko zarađujem ni kamo naš novac ide. Oni se o tome ne trebaju brinuti. Sljedeće je to da ih nikad ne uspoređujem s drugom djecom. Svako od moje djece je jedinstvena osoba i posebna po svojim kvalitetama. I posljednje, ali ne i manje važno, nikad ih ne nagrađujem niti kažnjavam hranom'', objasnila je terapeutkinja, a njezina je snimka oduševila druge roditelje.

 

''Da sam barem ja imala roditelje koji su razmišljali na ovakav način. Svaka ti čast'', samo je jedan od mnogih pozitivnih komentara.

 

Video pogledajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji