U DOC-u otvoren dječji frizerski salon Princeza i Princ (FOTOGALERIJA)
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
17.4°C
Vrijeme za 16.10.2021.
16.10.2021. Danas
Max. 19°C Min. 15°C
Vrijeme za 17.10.2021.
17.10.2021. Ned
Max. 19°C Min. 13°C
Vrijeme za 18.10.2021.
18.10.2021. Pon
Max. 19°C Min. 12°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,011999
GBP
GBP
8,888836
USD
USD
6,474707
EUR
EUR
7,511955
U DOC-u otvoren dječji frizerski salon Princeza i Princ (FOTOGALERIJA)
08.10.2021 | Fotogalerija
NOVO U GRADU!

U DOC-u otvoren dječji frizerski salon Princeza i Princ (FOTOGALERIJA)

Autor: Libero Portal
Foto: Hrvoje Curić
Cilj je da u salon dolaze mala dječica sretno, bez straha, po novu frizuricu ili na redovito šišanje uz bombon i bojanku, a tinejdžeri po modernu frizuru, po pletenicu iz snova, po prvi pramen...

Dječji frizerski salon Princeza i Princ otvoren je u trgovačkom centru DOC. 

 

"Planirala sam otvaranje u ovom dječjem tjednu, te gradu Dubrovnik prijatelja djece ponuditi nešto potpuno novo, nešto veselo na zadovoljstvo djece, tinejdžerima i njihovih roditelja. Ja sam mama dvoje zlatne dječice 6-godišnje Adele te 5-godišnjeg Denisa koji su mi dali snage i bili moja najveća inspiracija u poslovnom poduhvatu. Sudjelovali su u uređenju salona te su već sve isprobali. Dječica su mi ujedno bili modeli na kojima sam vježbala, a oni su davali svoje mišljenje i sugestije. Njihovo mišljenje i sugestija su mi od iznimne važnosti", rekla nam je vlasnica salona Ines Ferizović.

 

"Pokušala sam na internetu pronaći sličan ili približno jednak salon kako bi lakše uredila i ostvarila svoj poslovni san. Nisam pronašla ništa slično i mislim da je ovo jedinstveno mjesto sa posebnom uslugom i ponudom. To je spoj ponude modernih frizura za mlade, igraonice i zabave i ono najvažnije - dobrodošlica živih papiga, zlatnih ribica i nestašnog psića Snoopy koji ništa ne sluša", kaže vlasnica salona.

 

Mame imaju na raspolaganju malu čekaonicu uz kavicu i tablet, a ponuđena je i mogućnost dogovora za igranje u maloj igraonici nakon ili prije frizerskog tretmana.  

 

"Želim da u salon dolaze mala dječica sretno, bez straha, po novu frizuricu ili na redovito šišanje uz bombon i bojanku, da tinejdžeri dolaze po modernu frizuru, po pletenicu iz snova, po prvi pramen. Nudimo i dječje tetovaže kose u bojama, te šarene pletenice", rekla je Ines te dodaje kako imaju slike modernih i elegantnih frizura za sve prilike - rođendane, zabave, prve izlaske, prve ljubavi... Pogledajte i izaberite!

 

Novootvoreni se nalazi u prizemlju DOC-a, na adresi Ul. kralja Tomislava 7. Radno vrijeme je prilagođeno boravku dječice u vrtiću te salon radi:

 

Ponedjeljak - petak od 9 do 15 sati, subotom od 9 do 13 sati, a nedjelom i praznicima ne radi.

 

Rezervacije na e-mail: djecji.salon.love@gmail.com ili na mobitel 091 970 3642.

 

Radosno očekujemo Vaš posjet,

 

Vaša Ines sa dječicom Adelom i Denisom i nestašnim psićem Snoopy

SPONZORIRANI ČLANAK

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji